YouTube show

Een show voor en door vrouwen die de wereld inspireren

In deze serie neem ik je mee in een zoektocht naar geluk, het waarmaken van dromen, overwinnen van obstakels en het volgen van je hart. In iedere aflevering staat een sterke, ondernemende vrouw centraal die haar krachtige verhaal deelt en laat zien dat niets onmogelijk is wanneer je in jezelf gelooft. Hiermee wil ik zoveel mogelijk anderen inspireren hun hart te volgen en dromen waar te maken! Trust The Magic!

Video afspelen

Online soon: Episode 1 - 5

Laat je alvast inspireren, bekijk hier de previews:

Video afspelen

Sue

Zangeres Sue Moreno maakte haar droom werkelijkheid! Zij tourde met de muzikanten van Elvis Presley door Europa en reisde naar Memphis waar zij met muzikanten van Aretha Franklin, Al Green en John Mayer de plaat van haar leven opnam. Sue deelt haar levensverhaal met ons waarin zij vertelt over thema’s als hoop, geloof, liefde en doorzettingsvermogen. Het keerpunt dat zij meemaakte in haar leven, van groots verdriet, wat zij omzette in haar levenswerk en hoe het is om als Nederlandse zangeres de Amerikaanse muziekwereld te beleven.

“Interview session with the wonderfull miss Amy; Talking music, inspiration, goals, perseverance, love, faith, hope and gratefulness.”

Sue Moreno

Zangeres

Britt

Britt Steltenpool reist graag, zij maakte van haar passie haar levenswerk, en wil zoveel mogelijk vrouwen inspireren ook hun droomreis te maken! Op haar website Reisfreak vind je tips en inspirerende verhalen. Zij begeleidt jou met de voorbereidingen van je reis en helpt je ook tijdens de reis. Samen met Britt maken we in deze aflevering een reis door het Flying Pig Beach Hostel in Noordwijk waar zij haar verhaal deelt, reistips geeft over handige apps en wat nu eigenlijk mee te nemen in je backpack? 

Video afspelen
Video afspelen

Iris

Digital nomad Iris van der Graaf is webdesigner en werkt vanuit het buitenland. Dit heeft zij niet altijd zo gedaan. Zij vertelt over het keerpunt in haar leven waardoor zij digital nomad werd, hoe zij al trouwde op jonge leeftijd en hoe na haar scheiding haar hele leven veranderde. In de Amy Monroe Show geeft zij tips mee voor wie ook werk en reizen wil combineren. Zij deelt haar levenslessen die zij leerde en het gevoel van vrijheid dat zij nu ervaart in haar leven. 

“Wat een mega leuke ervaring was deze videoshoot! Dit gun ik jou ook!"

Britt Fabienne

Reisfreak

Sanne

Sanne Marcusse is businesscoach, zij maakte een bijzondere transformatie mee tijdens haar burn-out waarna zij haar dromen werkelijkheid maakte, haar missie is dat alle vrouwen hun allermooiste leven leiden. Zij leeft haar eigen droomleven en dit gunt zij jou ook! Zij deelt haar levensvisie en tips over o.a. perfectionisme, uit het hoofd gaan, het volgen van je intuïtie en de wet van de aantrekkingskracht.

Joyce

De Braziliaanse danseres Joyce Silva Xavier kwam op jonge leeftijd naar Nederland en veroverde De Pijp in Amsterdam met haar dansstudio ‘JSX’.
Zij vertelt over de cultuurverschillen en de impact die het voor haar had als kind vanuit Brazilië naar Nederland te komen. Gevolgd door thema’s als: affirmaties, bewustwording van het lichaam, overwinnen van angsten en de kracht van gedachten. Haar missie is zoveel mogelijk vrouwen te inspireren met de magic touch of the art of dance; “leer voelen door bewegen”. 

“Het allerleukste vond ik dat het spontaan ging en dat we onszelf waren”

Joyce Silva Xavier

JSX Dansstudio

Coming soon!

Bekijk de trailer van seizoen 1

Video afspelen

Bekijk de laatste aflevering

Achtergrond

Over Amy Monroe

In mijn werk kom ik zó veel inspirerende, sterke vrouwen tegen. Ik wil hun levenslessen en tips graag met jullie delen. Binnen de Amy Monroe Show zie je interviews met succesvolle vrouwelijke ondernemers die laten zien dat niets onmogelijk is wanneer je in jezelf gelooft. “Ik geloof dat iedereen een inspirerend verhaal te vertellen heeft dat gedeeld mag worden. Als presentatrice en videoproducer, breng ik ontroerende en krachtige verhalen in beeld. Ik deed dit eerder voor o.a. het ANP, LINDA., SBS, RTL en nu ook voor jou!”

Volg mij op Instagram

Volg je me al op Instagram? Raak wekelijks geïnspireerd met gouden verhalen van powervrouwen, krachtige quotes & manifestatie tips om ook jouw droom waar te maken!

Scroll naar boven
Amy Monroe

Amy Monroe

I will be back soon

Amy Monroe
Hoi, bedankt voor je berichtje! Ik reageer zo snel mogelijk. Liefs Amy
WhatsApp gesprek