walk & Show pakket

Reportage op locatie

Show, don’t tell is het gezegde, maar wij doen het allebei! Jij als ondernemer hebt een verhaal te vertellen en welke plek is daarvoor beter geschikt dan jouw winkel, studio, restaurant of andere plek naar je keuze. Op deze locatie, waar jij het beste tot je recht komt, vertel jij je verhaal en inspireer je jouw publiek met een high-end video reportage. Bekijk de reportage van danseres Joyce ter inspiratie!

Video afspelen

Wanneer kies je voor een reportage?

Wanneer je een diepteverhaal te vertellen hebt is een interview setting een goed idee, maar wanneer je een grote locatie hebt, veel op pad bent of personeel hebt is een reportage dé manier om jezelf te laten zien. Of je nou restauranteigenaar bent, kapper of boswachter; samen gaan we op pad, laten jou zien in de omgeving waar jij tot je recht komt. Zoals bij Joyce in haar dansstudio.

 • Mooie presentatie voor website, social media en mailings.
 • De gunfactor te krijgen van klanten 
 • Tijd besparen met eerste gesprekken
 • Een interview is authentiek, oprecht en spontaan.

Wat krijg je?

 • 1 Reportagevideo van 15 minuten
 • Edits voor je website en Social media
 • Visagist en styliste 
 • Cameraman + geluidsapparatuur
 • Lunch
 • Interviewer 
 • Draaiboek + script
 • Editor
 • Voorgesprek
 • Camera Begeleiding

Hoe werken we?

Van tevoren doen we een locatiescouting zodat we precies weten welke apparatuur we nodig hebben.
Wij zorgen ervoor dat jij je helemaal op je gemak voelt voor de camera. We maken van tevoren een draaiboek met opbouw en voeren een voorgesprek, maar werken niet met een vast script waardoor je spontaan overkomt! Tijdens de shootdag zijn er regelmatig korte pauzes zodat we kunnen bespreken hoe het gaat en er ook ruimte kan ontstaan voor spontane ideeën.

Sfeerimpressie

"It was the first time I went out of my comfort zone in front of the camera. Amy is a really nice host and I learned a lot today."

Joyce Silva Xavier

JSX Dansstudio

Het allerspannendst vond ik anticiperen, vooruitdenken, terwijl het helemaal niet nodig was! Gewoon in het moment zijn, super leuk, echt genoten!

Joyce Silva Xavier

JSX Dansstudio

Not just a story, your story!

Hoe ziet een dag eruit en wat krijg je?

1. Script Storytelling
Eerst voeren we samen een voorgesprek, we zorgen dat jij jouw verhaal zo mooi mogelijk met de wereld kunt delen! Hoe wil jij jou bedrijf in de video laten zien? Op je eigen locatie? een unieke passende locatie. En hoe wil jij je verhaal vertellen. Ondernemers zien jou in de video en willen door jou te leren kennen graag met jou samenwerken. Je kunt hiervoor een moodboard maken.

2. Kies jouw unieke filmset
Je kiest een van onze unieke filmsets of we regelen een andere filmset speciaal voor jou! Een locatie die helemaal bij je past. Wij toveren deze locatie om tot een filmset voor jou unieke high-end film! 
Liever in het buitenland je film opnemen? Wij bieden verschillende locaties aan op Ibiza.

3. Draaiboek
Dan maken we samen een draaiboek dit is een opzet van de video. de locatie is inmiddels voor je geregeld!

4. The night before…
Je wordt door ons gebeld om de laatste loodjes te checken en we nemen het draaiboek nog even door zodat jij helemaal ontspannen kunt gaan slapen om de volgende dag te stralen op je eigen filmset.

5. Draaidag
Op de draaidag zijn wij al vroeg aanwezig om jou filmset op te bouwen. Wanneer jij aankomt staat er een visagiste voor je klaar die je van de beste make-up voorziet. Je kleed je om tijdens een kop heerlijke koffie en maakt kennis met het team. Dan gaan we aan de slag! We gaan jouw unieke high-end film filmen, je video-interview of reportage over jouw bedrijf wordt gefilmd.

Camera Coaching en mediatraining
Mocht je zenuwen hebben voor de camera, in het hele proces krijg je begeleiding waarmee we jou helemaal voorbereiden zodat jij ontspannen op de set staat. Ook op de set krijg je goede begeleiding en zorgen we voor een ontspannen en leuke sfeer.

6. It’s a wrap!
Na afloop proosten we met jou op een succesvolle draaidag!

7. Editing
Binnen vier weken na de draaidag wordt jouw film gemonteerd door een professionele editor, je krijgt een correctieronde waarbij je nog enkele correcties kunt doorgeven.

8. Oplevering film!
Wanneer je film af is ontmoeten we elkaar “live” en ontvang jij jouw unieke high-end film!
Met deze film ga jij de juiste en goed betalende klanten aantrekken die niet kunnen wachten om met jou samen te werken!

Volg mij op Instagram

Volg je me al op Instagram? Raak wekelijks geïnspireerd met tips, quotes en wijsheden!

Ons team

Scroll naar boven
Amy Monroe

Amy Monroe

I will be back soon

Amy Monroe
Hoi, bedankt voor je berichtje! Ik reageer zo snel mogelijk. Liefs Amy
WhatsApp gesprek