Zangeres boeken

Zangeres Amy Monroe
"Ik maak jouw evenement onvergetelijk met livemuziek naar jouw smaak."

Zangeres boeken voor je speciale gelegenheid? Voor je receptie, huwelijksfeest, personeelsfeest, ceremonie, trouwen, diner, borrel of begrafenis. Optredens met een pianist en gitarist zijn ook mogelijk. Met plezier verzorgen wij de muziek voor jou! Je kunt ook een nummer op aanvraag indienen, het nummer zal dan voor het optreden worden ingestudeerd.

Zangeres & songwriter

Live performances

Ik verzorg graag muziek voor jouw bijzondere gelegenheid. Je kunt mij  boeken om muziek en zang te verzorgen tijdens je receptie, bruiloft, huwelijksceremonie, afscheid, kunstexpositie, evenement, borrel, bedrijfsborrel, feest, diner of andere bijzondere gelegenheid. Bekijk hier recente optredens.

“Als je mij inhuurt ben ik volledig toegewijd om jouw event warm, persoonlijk en onvergetelijk te maken."

Amy Monroe

Zangeres

Sfeerimpressie van evenementen

Video afspelen

Wedding music - zangeres op je bruiloft

Jouw trouwdag nog persoonlijker maken? Huur een zangeres of band in helemaal naar jouw smaak. Als zangeres Amy Monroe breng ik covers naar keuze in verschillende muziek arrangementen ten gehore. Optredens zijn mogelijk als solozangeres of als muziekduo bestaande uit een of twee zangeressen, een pianist en/of gitarist. De optredens worden versterkt door geluidsbanden. Naast de muziek covers kunnen er ook zelfgeschreven songs worden gezongen. 

Zangeres met pianist of gitarist

Als zangeres Amy Monroe breng ik covers in verschillende arrangementen ten gehore tijdens uw bijzondere gelegenheid. Het mogelijk mij als zangeres met muziektracks, duo met gitarist, duo met pianist of als trio met gitarist en pianist in te huren.
Naast de muziek covers kunnen er ook zelfgeschreven songs worden gezongen.

U kunt verzoeknummers indienen die worden ingestudeerd en een keuze maken uit het bestaande repertoire. Daarin staan nummers van o.a. Adele, John Legend, Fleetwood mac, Lana del Rey en nog veel meer. 

Bekijk de zangrepetitie van Amy en Dimitri.

Video afspelen

We hebben een onvergetelijke dag gehad en de muziek van Amy en Simone maakte het nog specialer."

Nora & Justin

Zangeres en entertainer in uw restaurant

Wilt u een meerwaarde geven aan uw diner, lunch, borrel of een live-zangeres in uw restaurant boeken? Tijdens het diner wordt live muziek verzorgd met livemuzikanten of geluidsbanden. Ik verzorg, in samenwerking met een gitarist of pianist de achtergrondmuziek tijdens een diner of lunch. Optioneel loop ik rond door het restaurant tijdens het zingen voor meer interactie met het publiek. De gasten kunnen in overleg verzoeknummers indienen en er worden 2 tot 4 sets gezongen die worden opgebouwd van sfeermuziek tot aan meezingers en dansen, afhankelijk van uw wensen voor de avond.

Zangeres & presentatrice

Heeft u ook een presentatrice en/of gastvrouw nodig voor uw evenement? Naast mijn werkzaamheden als zangeres produceer ik video’s en presenteer ik nieuwsitems en showbizz video-items.

Zo presenteerde ik o.a. voor regionale televisie en interviewde onder meer: Goldie Hawn, Juliette Lewis en Carice van Houten.

Opdrachtgevers

Singer - Songwriter

Amy Monroe is een Nederlandse Singer/Songwriter van Engelstalige nummers. In 2010 voltooide zij de Academie Voor Lichte Muziek.

Haar grote voorbeeld is Stevie Nicks, de zangeres van Fleetwood Mac. Hier haalt zij inspiratie vandaan, een vleugje hiervan is terug te horen in een aantal van haar songs. Met een Ierse moeder en een tweetalige opvoeding zijn de Keltische klanken hier en daar ook terug te horen. Stevie Nicks, Lana Del Rey & Marilyn Monroe zijn artiesten die haar inspireren.

“Miss Marilyn” is een song geschreven door Amy, een ode aan Marilyn Monroe.

Video afspelen
Zangeres Amy Monroe inhuren voor je event? Voor boekingen en informatie neem contact op met Amy.
Scroll naar boven
Amy Monroe

Amy Monroe

I will be back soon

Amy Monroe
Hoi, bedankt voor je berichtje! Ik reageer zo snel mogelijk. Liefs Amy
WhatsApp gesprek