Presentatrice boeken

Presentatrice Amy
'De ander laten stralen, dáár ga ik voor!'

Ik geloof dat iedereen een inspirerend verhaal te vertellen heeft dat gedeeld mag worden. Als presentatrice en videoproducer, breng ik ontroerende en krachtige verhalen in beeld. Ik deed dit eerder voor o.a. ANP, SBS, Rabobank, RTV en nu ook voor jou!

Heeft u een presentatrice nodig voor een live tv-uitzending, nieuwslezer of redacteur/verslaggever op locatie? Graag bespreek ik vrijblijvend de mogelijkheden!

presentatrice & interviewer

Maak kennis met mij​

Ervaring & opdrachten

Voor diverse opdrachtgevers in de media zowel online, televisie als voor bedrijven heb ik veel bekende en minder bekende personen en ondernemers voor de camera geïnterviewd.

Live televisie presenteren vind ik een van de leukste dingen om te doen, omdat alles in het hier en nu gebeurt; daar ga ik van aan staan. Voor Emma-tv van het Emma Kinderziekenhuis AMC, presenteerde ik live vanuit de studio een kinder televisieprogramma waarmee ouders en kinderen even alles konden vergeten en in het hier en nu genieten. Ook maakte ik voor het ANP nieuws en entertainment verhalen.

Ook voor het presenteren van evenementen op locatie en het afnemen van interviews als verslaggever, voor bijvoorbeeld een nieuwsitem of live-stream, kun je mij inschakelen. 

“Mijn passie is een verhaal overbrengen voor de camera om hiermee zoveel mogelijk mensen te informeren, entertainen, enthousiasmeren en vooral te inspireren"

Amy Monroe

Presentatrice

Sfeerimpressie van interviews

showreel

Bekijk recente projecten

Karakter & werkwijze

Ik weet hoe belangrijk het is de kernboodschap over te kunnen brengen om de juiste doelgroep te bereiken. Ik kan op een sympathieke manier ingangen vinden en krijg op een respectvolle manier dingen voor elkaar.

Mijn kracht is om de geïnterviewde zich gemakkelijk te laten voelen voor de camera en zo ontstaat er een natuurlijk en echt gesprek. Ook ben ik scherp en doortastend waardoor het interview interessant blijft van begin tot eind. Ik hou ervan om te onderzoeken, mij in een onderwerp te verdiepen en ga uitdagingen niet uit de weg. 

Video afspelen

Wij krijgen altijd hele serieuze vragen en hebben zelden zo’n leuk interview gehad, ga zo door!"

Vera Bergkamp

Voorzitter Tweede kamer

Opdrachtgevers

Persoonlijk project

Het afgelopen jaar heb ik een serie geproduceerd en gepresenteerd die gaat over ondernemers die de wereld inspireren, hun hart volgen en dromen waarmaken. Op verschillende inspirerende locaties interview ik ondernemers over hun persoonlijke transformatie, het verhaal achter hun business en hun product.

Bekijk vast de trailer van seizoen 1

Video afspelen

Heeft u een presentatrice nodig voor een live tv-uitzending, nieuwslezer of redacteur/verslaggever op locatie? Neem contact met me op.  Graag bespreek ik vrijblijvend de mogelijkheden!

Volg mij op Instagram

Volg je me al op Instagram? Raak wekelijks geïnspireerd met tips, quotes en wijsheden!

Scroll naar boven
Amy Monroe

Amy Monroe

I will be back soon

Amy Monroe
Hoi, bedankt voor je berichtje! Ik reageer zo snel mogelijk. Liefs Amy
WhatsApp gesprek